News

СООПШТЕНИЈА

ОТВОРЕНИ ПОВИЦИ

СВЕДОШТВА

СООПШТЕНИЈА ЗА ЈАВНОСТА

Придружете ни се во зајакнувањето на нашата видливост и свесност за брендот

Ние сме им благодарни на нашите медиумски партнери кои истапија напред во ширењето на веста за она што го правиме преку покривање на нашите настани, програми и истражувачки активности. Ви благодариме за континуираната поддршка!